Aktualitetsforedrag: Antiradikalisering

Tid: tirsdag d. 20. februar 2018 fra kl. 14.25 -16.05

Sted: C2-41, VIA Campus, Ceresbyen 24, 8000 Århus C.

Indhold:

Dette foredrag vil uddybe antiradikaliseringens arbejde i Aarhus kommune – med fokus på det tværfaglige arbejde og specielt den socialfaglige del af indsatsen. Dette foredrag vil endvidere introducere til Infohuset, som er omdrejningspunkt for den samlede antiradikaliseringsindsats i Aarhus (Aarhus modellen).

Oplæg ved: Steffen Saigusa Nielsen er konsulent ved Østjyllands Politi- Forebyggelsessektionen og David Nørgaard-Zachariassen er faglig koordinator for boligsociale- og kriminalitetsforebyggende indsatser i Aarhus Kommune, Bekæftigelsesforvaltningen.

Steffen Saigusa Nielsen er konsulent ved Østjyllands Politi- Forebyggelsessektionen. Han har arbejdsplads på politigården og er udlånt fra socialforvaltningen, Aarhus kommune. Steffen har været i denne rolle i en årrække og var blandt andet med til at skabe og forme Aarhus Modellen. Steffen er fast tilknyttet Infohuset og arbejdet med radikalisering i øvrigt. Desuden arbejder Steffen med bandekriminalitet. Steffen er uddannet socialrådgiver og lang praksiserfaring i arbejdet med udsatte borgere.

David Nørgaard-Zachariassen er faglig koordinator for boligsociale- og kriminalitetsforebyggende indsatser i Aarhus Kommune, Bekæftigelsesforvaltningen. David har årelang erfaring med arbejdet med de særligt truede og udsatte borgere, som er længst fra arbejdsmarkedet. I flere projekter har David på forskellig vis samarbejdet med nogle af de mest kriminelle borgere i Aarhus og sideløbende har han i de senere år arbejdet mere koncentreret med bandekriminalitet og antiradikalisering i samarbejdet mellem Aarhus kommune og Østjyllands politi. David er også fast tilknyttet infohuset og er uddannet socialrådgiver.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Der vil blive tilbudt kaffe og kage i pausen.

Vi glæder os til at se dig.

På vegne af arrangørerne

Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus, DS, DSR, SDS og FORSA

Per Westersø, Lektor ved Socialrådgiveruddannelsen

Mads Bilstrup, Formand Dansk Socialrådgiverforening, Region Nord Laura Pode, Formand DSR

Arrangør/Kontaktpersoner

Dansk Socialrådgiverforening (DS), Region Nord. Mads Bilstrup. www.socialraadgiverne.dk

Sammenslutningen af Dansk Socialrådgiverstuderende (SDS) www.sdsnet.dk

FORSA. Per Westersø. www.forsa.dk

Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus. Bente Vibeke Lauridsen. www.via.dk

Socialrådgiveruddannelsens DSR i Århus

Nonprofit organisation (Find os på Facebook)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *