Find inspiration i netværksgrupperne under FORSA

Forsa arbejder løbende på, at etabelere netværk på tværs af forskellige ståsteder i socialt arbejde. Har du en god ide eller ønske om etablering af en given gruppe, så tøv ikke med at kontakte FORSA.

Foreningens medlemmer kan selv tage initiativet eller drøfte eventuelle ønsker med bestyrelsen, som gerne hjælper på vej med formidling af kontakter til relevante foraer. 

Publicér ny netværksgruppe

Ønsker du som medlem at oprette et nyt netværk – eller publicere viden om aktiviteter fra et eksisterende:

Kontakt Vibe Larsen: vl6@kp.dk

Ph.d. netværk

Foreningen for Forskning i Socialt Arbejde (FORSA) har taget initiativ til et netværk, som skal skabe tilknytning mellem relevante forskningsprojekter på ph.d.-niveau.

Netværket skaber platform for gensidig sparring mellem ph.d.-studerende, som beskæftiger sig med forskning i socialt arbejde i forskellige afskygninger. Pr. august 2019 tæller netværket godt 35 ph.d.-studerende landet over.

Netværkets aktiviteter består af indlæg af og til ph.d.-studerende i nyhedbrevet FORSA Information, mulighed for at overvære præsentationer af de nyeste resultater fra vores projekter på FORSA’s gå-hjem-møder, samt muligheden for at inkludere særlige ph.d.-workshops i forbindelse med FORSA’s årlige danske og nordiske konferencer.

For mere information omkring netværket, kontakt Kontakt Vibe Larsen på vl6@kp.dk

Praksiscenter

Netværket Praksiscenter er et sted for alle udøvende socialarbejdere på flere niveauer i forskellige typer af organisationer indenfor socialt arbejde. Formålet er at skabe netværksdannelse og vidensdeling og at gøre opmærksom på et behov for at dele viden mellem os systematisk og effektivt – til hjælp for dem det handler om, borgerne.

Del din viden, erfaringer, modeller, gode idéer og forslag her på siden. Vi laver stort set det samme i alle kommuner, men opfinder tit den dybe tallerken i den konkrete opgave, vi står med. Det forsøger denne side at råde bod på, eller i hvert fald at starte en dialog om, hvordan vi kan strukturere denne vidensdeling fremover med gennemslagskraft.

Følg med i debatten på Praksiscenters egen Facebook-side