FORSA Konference

8.-9. oktober 2019

Campus Carlsberg, København.

Konference

Tema: Forandringer i (velfærds)samfundet – digitalisering og teknologi i socialt arbejde og pædagogik

Vi erfarer alle i det danske velfærdssamfund, hvordan digitale løsninger og teknologiske redskaber bliver en stadig større del af vores hverdag, og hvordan vi på forskellig vis forventes at kunne håndtere dette og gøre brug af det. En udvikling der også påvirker og forandrer det sociale og pædagogiske arbejde, hvor digitalisering, teknologiske redskaber, metoder og systemer er blevet en stadig mere synlig medspiller.

Fagprofessionelle i det sociale og pædagogiske arbejdsområde bliver beskrevet som de frontmedarbejdere, som møder og har den direkte kontakt med borgeren. Spørgsmålet er, hvad sker der med mødet og kontakten, når digitale løsninger i stadigt stigende grad implementeres?

FORSA stiller derfor på denne konference skarpt på, hvordan digitale og teknologiske forandring påvirker borgeren, den fagprofessionelle, uddannelserne og forskningen.

Program

Konferencen byder på inspirationsoplæg fra eksperter, forskere og praktikere samt workshop og paneldebat om, hvordan digitale og teknologiske forandringer påvirker borgere, fagprofessionelle, uddannelser og forskningen.

Bekræftede oplægsholdere: 

 • Andreas Møller Jørgensen, assistant professor, Aalborg Universitet.
 • Simon Kohrtz, chef, firmaet Schultz
 • Lars Bo Andersen, ph.d og postdoc, Aalborg Universitet
 • Thomas Mackrill, Docent, Københavns Professionshøjskole
 • Clara Siboni Lundd, studerende, Cand.scient.pol
 • Louise Harkes, ph.d.-studerende, RUC
 • Lajla Gregersen, Aalborg Kommune
 • Helle B. Antczak, Lektor, Københavns Professionshøjskole
 • Klavs Birkholm, direktør ved tænketanken TeknoEtik

Se programmet her: FORSA Konference 2019

Praktiske Oplysninger

Adresse:

Campus Carlsberg

Humletorvet 3, Lokale K5.19

1799 København V.

Pris (inklusiv dagsforplejning):

Medlemmer: 1200 kr.

Medlemmer (studerende/pensionister): 900 kr.

Ikke-medlemmer: 1800 kr.

Ikke-medlemmer (studerende/pensionister): 1500 kr.

Pris for konferencemiddag (tirsdag den 8. oktober kl. 19): 450 kr.

Kort over Campus Carlsberg

Se i øvrigt: Dagsorden for generalforsamling 2019

3 comments

 1. Frank Jensen says:

  Det lyder rigtig spændende men det er vist ikke mange studerende på SU der har råd til at deltage når det koster 1500 Kr.
  Kunne der være basis for mere socialt inkluderende priser så studerende kunne deltage og bidrage ?
  Vi er nogle studerende med erfaringer med digitale medier, digital kommunikation og praksisser indenfor det private og kommunale område…

  • Stella-Mia Sieling-Monas says:

   Kære Frank Jensen. Tak for din henvendelse – det er en rigtig vigtig pointe at vi er nødt til hele tiden som forening at vurdere, om vores priser reelt muliggør at få de studerende med, sådan som vi jo ønsker og håber at de gør. Og vi må nok erkende, at de studerende vi har held med at få lokket til at deltage og bidrage, er de som fx er involveret i/medlem hos nogle af vores institutionsmedlemmer, som derved stiller dem en billet til rådighed. Eller de studerende, som deltager på konference med deres projekter, og eksempelvis præsenterer dem på vores markedsplads. Er nogle af disse muligheder mon aktuelle for jer? Kontakt gerne næstformand i FORSA – Stella Mia SIeling-Monas på stmo@kp.dk, for en nærmere drøftelse af mulighederne. Mvh FORSA

 2. Stella says:

  Hej igen.
  Vi har indgået aftale med SDS om, at de betaler deltagelse for op mod 20 studerende. Så hvis I er medlem hos dem, så er det vejen frem. Kontakt mig gerne, hvis jeg skal formidle videre og hjælpe med tilmelding. Mvh Stella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *